Solution Analist / Data Steward- Halle

Locatie: Halle, Vlaams-Brabant, Belgium
Datum Geplaatst: 09-08-2019
Voor onze klant te Halle, zijn we op zoek naar een Solution Analist /  Data Steward.


Start zou begin oktober zijn, locatie Halle, mogelijkheid om 2 dagen per week vanuit Haasrode of Deinze te werken.
 

 
Je gaat aan de slag op de afdeling Business Processes & Systems, die de verschillende bedrijven en afdelingen ondersteunt bij hun informatiemanagement.
In een gedreven team van out-of-the-box-denkers ontwerp, ontwikkel en beheer jij datakwaliteitssystemen ter ondersteuning van bedrijfs- en werkprocessen.  
Opdracht is voor het project “Implementatie Master Data Management” 
Concreet betekent dit:
  • Je analyseert, controleert en evalueert data en datastromen: voldoen ze aan de opgestelde kwaliteitseisen en zijn ze correct beveiligd? Je signaleert risico’s van foutieve of verkeerde data of kwaliteitsafwijkingen. Je analyseert cases en koppelt daar ook praktische adviezen aan.
    Op basis van jouw analyses help je om ontbrekende business rules op te stellen en help je om deze te implementeren in bestaande of nieuwe datakwailiteitsprocessen.
 
  • Op basis van kwaliteitsrapporten (dashboards) die je zelf opstelt, rapporteer je aan de information steward. Samen formuleren jullie ook voorstellen om de datakwaliteit te verbeteren. 
 
  • Je checkt of de juiste mensen toegang hebben tot vertrouwelijke data.
 
  • Je toetst de kwaliteitseisen of service levels van de data-elementen binnen jouw expertisegebied af bij de IT-afdeling en koppelt alles terug. Je adviseert de information steward bij de bepalingen van bijvoorbeeld servicelevels rond accuraatheid, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid. Je neemt initiatief en je belegt regelmatig vergaderingen om eventuele problemen te bespreken en samen een oplossing te vinden.
 
  • Je zorgt voor een duidelijke documentatie van termen en definities binnen jouw expertisedomein.
 
  • Het is een nieuwe functie. We rekenen dan op jouw expertise en drive om gericht oplossingen te zoeken en om in samenwerking met de interne partner effectief de datakwaliteit te verbeteren.
 
  • Obv jouw inhoudelijke expertise geef je ook coaching en training aan de collega’s en deel je tips en trick rond hoe een opdrachten vast te pakken.
 
 
Evaluatie van de Uitvoering van de Opdracht
Op regelmatige tijdstippen vindt een evaluatie plaats van de uitvoering ervan, in het bijzonder de vordering van de output en de  bewaking van de milestones, evenals de kennisborging naar het team.
Rapportering
Zal afhankelijk zijn van de manier waarop er wordt samengewerkt voor die specifieke opdracht. Indien er op een agile manier gewerkt wordt zal er een wekelijkse rapportering zijn over over de voortgang van de Opdracht (output, milestones, opmaak documentatie, kennisborging).
Voor de projecten waarvoor er geen agile approach geldt zal er minstens een maandelijkse terugkoppeling zijn.  
 


Neem zeker een kijkje op onze website voor alle vacatures, Take a look at our website for all opportunities @  www.v-it.beVriendelijke groeten, bien à vous, kind regards,
 
Audrey Melis
Senior IT Recruiter @ V-IT
Cronos Group

+32 (0)478 88 10 95
audrey.melis@v-it.be

 
of
this job portal is powered by CATS